Witam
Minelo juz ponad 48h, a wciaz nie otrzymalem $50 kapitalu startowego na moje konto pokerstars. Wszystko wypelnilem zgodnie z podanymi punktami.
Prosze o sprawdzenie czy wszystko jest OK.
Witam
Minelo juz ponad 48h, a wciaz nie otrzymalem $50 kapitalu startowego na moje konto pokerstars. Wszystko wypelnilem zgodnie z podanymi punktami.
Prosze o sprawdzenie czy wszystko jest OK.
Najpierw to Ty sprawdz czy nie poproszono Cie o skan dowodu (wiadomosc e-mail) lub tez czy support nie napisal do Ciebie jakiegos ticketa (zakladka Pomoc).
Witam.
bMh napisał
Najpierw to Ty sprawdź czy nie poproszono Cie o skan dowodu (wiadomość e-mail) lub też czy support nie napisał do Ciebie jakiegoś ticketa (zakładka Pomoc).
Dokładnie tak.
Mogłeś zostać poproszony o skan dowodu w celu weryfikacji tożsamości. PokerStrategy przeprowadza takie wyrywkowe kontrole w celu uniknięcia nadużyć.
Zatem czekam na Twoją odpowiedź na pytanie, czy nie zostałeś poproszony o weryfikację tożsamości?
Odrobina cierpliwości i zapewne wszystko się wyjaśni.
Wątek przenoszę do działu "pomoc".
Pozdrawiam.
Mam ten sam problem. Quiz rozwiązałem w niedzielę. Wysłałem skan dowodu, o który mnie poproszono i czekam już 3 dni, a kasy dalej nie dostałem. Chciałbym pograć jeszcze trochę w tym tygodniu.
Readgeous napisał
Mam ten sam problem. Quiz rozwiązałem w niedzielę. Wysłałem skan dowodu, o który mnie poproszono i czekam już 3 dni, a kasy dalej nie dostałem. Chciałbym pograć jeszcze trochę w tym tygodniu.
Witaj.
Proszę jeszcze o chwilę cierpliwości, w ostatnich dniach PokerStrategy przechodzi gruntowną modernizację i mogą przypadkiem wystąpić delikatne opóźnienia.
Możesz być pewny, że jeśli wszystko poprawnie wypełniłeś i przeszedłeś pomyślnie proces weryfikacji, pieniądze pojawią się na Twoim koncie.
48h to jest umowna granica i zazwyczaj pieniądze po tym czasie są na koncie gracza. Czasami jednak mogą być komplikacje, bardzo proszę o wyrozumiałość.
Wszystko dokładnie opisuje nasz admin, simoo, w tym wątku.
Pozdrawiam
Dziekuje za odpowiedź. Pozostaje więc czekać.
P.S. W niedzielę, kiedy zdałem Quiz w moim profilu pojawił się Ticket
Please check if you completed the steps 1 to 4 of this site. The starting money can only betransferred if the following conditions are met:
- Our download link has been used when registering at PokerStars
- The cashier registration has been completed
- The information sharing option has been agreed to
- The User ID has been specified correctly on our site
- You used the correct bonus / marketing codeBest regards,
Patrice
Czy jest to standard, czy też popełniłem jakiś błąd? Wszystko robiłem wg instrukcji.
EDIT: sprawdziłem maila, to była jednak sobota.
Czy jest to problem, jeśli oprogramowanie do PokerStars ściągnąłem poprzez ich stronę, a nie z waszego linku?
Z tego co się orientuję to musisz ściągnąć od nowa z linku od PokerStrategy. Tzn. na pewno musiałeś z niego ściągać, teraz to nie wiem czy to jeszcze coś da. Nie zaszkodzi spróbować a jak nie zadziała to pisz ticket (po angielsku) z wyjaśnieniem sprawy.
Readgeous napisał
Czy jest to problem, jeśli oprogramowanie do PokerStars ściągnąłem poprzez ich stronę, a nie z waszego linku?
Jest wyraźnie napisane, aby wyczyścić wszystkie cookies i ściągnąć oprogramowanie KONIECZNIE przy użyciu naszego linka.
Jeśli postąpiłeś inaczej, to właśnie może być problemem. Niestety ja nie potrafię Ci powiedzieć, co teraz z tym fantem zrobić. Najlepiej będzie, jeśli napiszesz po angielsku odpowiedź na tego ticketa do supportu i im powiesz, że ściągnąłeś oprogramowanie nie używając naszego linka. Support może coś poradzi..
Pozdrawiam
W sumie oprócz innego linku do ściągnięcia wszystko zrobiłem wg instrukcji. Zaakceptowałem zgodę na wymianę danych, więc wszystko powinno być ok. Napisałem Ticketa. Zobaczymy, co z tego wyniknie...
Dziekuję za pomoc! Mam nadzieję, żę jeszcze uda się coś zrobić.
Witam.
Mój polecony nie dostał kapitału startowego. Wydawało się, że wszystko zrobił jak należy.
Zarejestrowałł się na MansionPoker, ale ma tam inny nickname i inny login (tzn. nickname: 1986domin, a loguje się jako domin1986).
Czy jeżeli w zakładce "mój profil" źle wpisał dane swojego konta (dane konta/nazwa użytkownika) to wystarczy, że to poprostu poprawi i zapisze dane?
Pozdro.
Witaj.
Czytałem już tego posta w innym wątku chyba.
Odpowiem Ci tyle, ile wiem w tym temacie.
Przy wyborze Mansion podajemy nazwę użytkownika, a nie screen name.
Jeśli jednak Twój kolega pomylił się w wypełnianiu formularza, to niech to poprawi i niech wyśle ticketa do supportu z opisem całej sytuacji, być może wtedy uzyska pomoc.
Najlepiej i o wiele wygodniej by było, gdyby kolega sam założył wątek z zapytaniem w tej sprawie, bo to o Niego chodzi i nie ma się co wstydzić, każdy może się pomylić, ludzka rzecz. A przynajmniej wiedzielibyśmy o kogo chodzi i na przykład któryś z adminów mógłby szybciej i skuteczniej mu pomóc.
Pozdrawiam
Walderam napisał
Witam.bMh napisał
Najpierw to Ty sprawdź czy nie poproszono Cie o skan dowodu (wiadomość e-mail) lub też czy support nie napisał do Ciebie jakiegoś ticketa (zakładka Pomoc).Dokładnie tak.
Mogłeś zostać poproszony o skan dowodu w celu weryfikacji tożsamości. PokerStrategy przeprowadza takie wyrywkowe kontrole w celu uniknięcia nadużyć.Zatem czekam na Twoją odpowiedź na pytanie, czy nie zostałeś poproszony o weryfikację tożsamości?
Odrobina cierpliwości i zapewne wszystko się wyjaśni.
Wątek przenoszę do działu "pomoc".
Pozdrawiam.
Czy sprawdzałeś w zakładce POMOC na stronie PokerStrategy, czy nie dostałeś jakiegoś ticketa od naszego supportu??
Wystarczy raz wysłać skany dokumentu, jeśli były czytelne, powinieneś otrzymać kapitał startowy, chyba, że wystąpiły jakieś inne problemy. W takim przypadku nasz support będzie się z Tobą komunikował poprzez system ticketów a nie pocztą elektroniczną.
Ja mam podobny problem nie dostałem kapitału startowego na platforme full tilt poker zdalem quiz w piatek a na koncie 0$
Czy moge prosic was o rozwiazanie tego problemu?:-)