Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

HUD turnieje

7 Posty
6 Użytkownicy
0 Reakcje
1,073 Wyświetlenia
pawcio123
Elite Grinder

Witam zakupiłem PT4 i to jest moj pierwszy tego typu program
Gram głownie turnieje i sng 180

HUD : VPIP/ PFR / AF/ WTSD/ HANDS/ SQEEZ
CBET / FCBET/ 3B/ F3B / STEAL/ F STEAL/ DONK
sa to staty ktore sciagnalem ze strony PT4 gracz aldon7 niby pod turnieje hud :)

cos jeszccze warto tam dodac czy jest ok?

Odpowiedz
Cytat
6 odpowiedzi
Skibcio
PokerStrategist

Witaj pawcio123,

Przeniosłem Twój temat do działu z turniejami. Tu szybciej otrzymasz od osób grających MTT. Niestety moja wiedza dotycząca turniejów jest bardzo mała.

Może ktoś inny będzie miał coś do dodania _rolleyes:

Pozdrawiam.

Odpowiedz
Cytat
Marcin260690
Poker Player

Witam, mam prośbę do kogoś kto dobrze ogarnia PT4. Gram SnG micro na starsach, ale nie potrafię sprawić aby pokazywało mi statystyki, pobrałem wersje testowa na 30 dni.

Z góry dzięki za pomoc! :fdrink

Odpowiedz
Cytat
zydorczyk
Oldschool Grinder

Mam bardzo podobne staty, choc inaczej poustawiane. Jedno czego mi bardzo tu brakuje to BB lub Torney M. Niby mozna latwo policzyc, ale po co sobie utrudniac :)

Odpowiedz
Cytat
aldon7
Elite Grinder

dodaj tam wlasnie BB i M bo widze ze uzywasz mojego huda, ale ja robilem go pod cashe :D

Odpowiedz
Cytat
pawcio123 Autor wątku
pawcio123
Elite Grinder

hmmm a gdzies jest ta statystyka co wyswietla ilosc BB ? cos slyszalem ze w pt3 niema w 4 jest? a to M znalalzem ale nigdzie niemoge znalesc co to tak napraawde jest?

Odpowiedz
Cytat
elwismw
Poker Player

Napisane przez pawcio123
hmmm a gdzies jest ta statystyka co wyswietla ilosc BB ? cos slyszalem ze w pt3 niema w 4 jest? a to M znalalzem ale nigdzie niemoge znalesc co to tak napraawde jest?

http://en.wikipedia.org/wiki/M-ratio

ogólnie M daje Ci informację o tym, ile rund mógłbyś jeszcze przesiedzieć na stole nie grając żadnej ręki, dopóki byś się nie wyblindował (oczywiście z każdym nowym levelem blindów M się zmienia). W zależności od wartości M twoja gra powinna się różnić (jest to opisane w którymś Harringtonie)

Odpowiedz
Cytat