Witajcie!
Na wstepie doslownie kilka zdan o mnie.
Nazywam sie Kuba, na P* i FTP spotkac mnie mozecie pod obecnym nickiem Certh, na PartyPokerze grywam jako SweetGril (to tak dla zmylki :P).
W pokera gram dokladnie od 11.2009 kiedy to dokonalem pierwszego depozytu na platformie P*. Niestety nie dane mi bylo poznac wowczas stronki PS, wiec konto nie jest przypisane do owego profilu.
Na codzien pracuje w znanej firmie telekomunikacyjnej, gdzie mam dosc duzo wolnego czasu - chetnie poswiecam go na przegladanie forum i pokerowa edukacje.
Do tej pory moim najwiekszym pokerowym osiagnieciem bylo nie zbankrutowanie! Na platformie P* gdzie dokonalem minimalnego depozytu (10$), udalo mi sie ugrac prawie 700$. Przez ten czas gralem praktycznie wszystko, lepiej lub gorzej, tiltujac, edukujac sie, poprawiajac mindset i caly czas szukajac swojej a-game.
Tydzien temu postanowilem dokonac pierwszego cashoutu i zostawiajac sobie 70$ sprobowac nastepujacego challengu:
Poczatkowy bankroll: 70$
Czas trwania challengu: 1.06.2011 - 1.10.2011
Oczekiwany dochod: 630$
Spodziewany bankroll na koniec: 700$
Rodzaj gier: HU SnG, 90/180os, okazjonalnie MTT.
Domyslam sie, ze dla wielu z Was tak dlugi czas na wypelnienie powyzszego zalozenia moze wydawac sie wrecz banalny czy niewarty zachodu. Ja staram sie wyznaczac sobie cele, ktore sa dla mnie wyzwaniem, ale jednoczesnie w zasiegu reki.
Rodzaj gier jest uzalezniony od czasu wolnego, ktory na pokera moge przeznaczyc. W tygodniu beda to glownie gry HU, czasem 90os, zwazywszy na 2-3h sesje. Turnieje MTT planuje cwiczyc glownie w niedziele, gdy mam zawsze caly dzien wolny.
Postaram sie codziennie wrzucac tu krotka informacje jak sie maja sprawy i biezacy stan funduszy. Start w dniu dzisiejszym (zwazywszy ze juz sroda :)), ale pierwsza sesje zaczne po powrocie z pracy (tj. ok 22:00).
Zeby was nie zanudzic, znajdzie sie czasem smieszny filmik, kawalek dobrej muzyki czy zart pokroju Strasburgera
Aha, dla wiekszej wlasnej motywacji, chetnie przyjme jakis sensowny zaklad co do wyniku challengu, oczywiscie z kwota nie przekraczajaca mojego bankrolla! Chetnych zapraszam do skladania propozycji.
Mam nadzieje, ze znajde paru chetnych czytelnikow, ktorzy razem ze mna odbeda arcyciekawa, 4-miesieczna, pokerowa przygode!
Zapraszam!